Tony Irving & Alexander

Radiopremiär över; PUST!…

5 november, 2013 | Kommentera (1)

Det har verkligen varit intensivt ett tag nu! Äntligen är radiopremiären för min show “Irving i P4” över! Det var bara så kul! Och jag var så nervös inför premiären att jag inte kunde sova på hela natten innan. Jag sprang omkring i Alexanders våning och var hypad och pratade sönder honom halva natten, innan jag (och han) äntligen fick ett par timmars sömn. Väl på plats i Sveriges Radio och en stund in i programmet började det släppa och det var bara så kul! Hoppas att ni lyssnade i fredags, annars kan ni gå in på Sveriges Radios hemsida och lyssna på programmet. Bara att klicka er fram.

Direkt efter programmet var det dags att åka till Arlanda för att ta flyget till Berlin. Och vi har haft det så fantastiskt trevligt i Berlin! En fantastisk stad med så mycket att se. Något traditionellt vi gjorde var att ta en sightseeingtur med en av bussarna genom Berlin, och det var verkligen värt att åka den två timmars turen för att få en snabb överblick av staden.

Sedan gick vi på ett par museum, åt god currywurst på en riktigt traditionell Berlinrestaurang och sista dagen var vi på ett fantastiskt frukostcafé med bordsservering och underbar inredning. Vi tänkte lite på hur mycket man egentligen rör på sig under en stadsweekend i jämförelse med en solsemester, och det är en stor skillnad . Vi har promenerat och promenerat till dess att fötterna inte orkade mer. Visst kan man få mycket motion under en vanlig solsemester med ex bad och dykning, cykla i öknen eller vad man nu hittar på. Men på en stadsweekend finns det ingen strand att sova bort dagarna på, så valet blir ofta mycket sightseeing, promenader och andra aktiviteter.

Hur som helst, Berlin var fantastiskt, radioshowspremiären över och nu väntar en ny spännande vecka! IMG_1368

 

Postad: 5 november, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Hälsa, Livet, Radio, Resa, Tips | Etiketter: , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Radiopremiär över; PUST!…

  1. Pirkko Jacobsson skrev den

    Hej, jag älskar att lyssna på dig du är sååå vettig. Du är bäst

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier