Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Tony Irving & Alexander

Perfekta väskan!

6 november, 2013 | Kommentera (0)

Att packa väskan inför jobb har blivit en rutin och jag gör det snabbt idag. Problemet för mig har dock alltid varit att jag haft så mycket väskor i bilen med kläder inför olika shower, och väskorna i sig har tagit enorm plats. Innan vi reste till Berlin förra helgen köpte jag en väska som jag hört mycket om och som är avsedd just för att kunna packa in i bilens bagagelucka och inte ta för mycket plats. Den heter Pagura3 och är en sk space clever luggage speciellt designad för bilens bagageutrymme. Och jag kan bara säga att den är super, och jag kommer att köpa ett set till för att använda under mina shower runtom Sverige! När den används får man plats med 2 x 35 liter bagage/kläder i de separata facken på den modell jag köpte, och när jag inte använder den blir den ungefär 10 cm hög/platt vilket gör den lätt att förvara. I Berlin fick väskan plats i en liten byrålåda så vi hade inga väskor att snubbla över under vistelsen i hotellrummet.

Kan verkligen rekommendera denna perfekta väska för alla som är i behov av att spara plats i bilen OCH hemma.

/TonyIMG_1292IMG_1291

Postad: 6 november, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Dans, Fritid, Jobb, Kläder, Resa, Tips | Etiketter: , , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)