Tony Irving & Alexander

Drottning Silvias bokrelease

14 november, 2013 | Kommentera (0)

I tisdags hade jag och Alexander äran att få närvara vid releasen av den nya boken om Drottning Silvia som har skrivits av Roger Lundgren och Maud Olofsson. En fantastisk bok med otroligt fina bilder tagna av Rickard L Eriksson. Rekommenderar den här boken varmt till alla som är intresserade av kungahuset och då framförallt Drottning Silvia.

Den glittriga och glamourösa bokreleasen ägde rum på Strandvägen i en av Stockholms vackraste festlokaler. IMG_1433

 

 

 

 

 

 

Postad: 14 november, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier