Tony Irving & Alexander

2 X magsjuka…

19 november, 2013 | Kommentera (2)

Har legat sängliggande under den senare delen av helgen pga av en envis magsjuka som kom helt utan förvarning.

Under fredagen hade jag och Alexander två bekanta på middag hemma i Nyköping och vi båda kände oss i toppform, trots all stress att köra radioshowen under dagen och sedan köra ned till Nyköping i eftermiddagstrafiken och regnet. Det var sent under lördagskvällen som vi båda kände att något var på gång, och under natten blev vi båda riktigt dåliga.

Söndagen var vi båda två totalt utmattade i kroppen, varma och nästan lite svimfärdiga. Först under måndagen började det bli bättre och nu tisdag känner vi oss nästan återställda. Men vilken pärs det är att ha magsjuka! Det känns som om man nästan sprungit två marathonlopp och man vill knappt röra på sig från sängen. Bara ligga och jämra sig och försöka få i sig lite vätska.

Så nu hoppas jag (och Alexander) att det dröjer innan vi blir magsjuka igen, den här helgen räckte för oss båda två.

Nu ser vi fram emot en bra vecka med mycket kul jobb och att vara friska och allerta igen. Hoppas att Ni alla hade en fin helg och njuter av den sena hösten som är alldeles fantastisk!

/Tony

Postad: 19 november, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Okategoriserade | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

2 X magsjuka…

  1. Paul skrev den

    Hope that you both feel better soon !…Lots of fluids !

    • Tony Irving skrev den

      Thanx´s Paul! We are both feeling better now. All the best! /Tony

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier