Tony Irving & Alexander

Julklappstips!

24 november, 2013 | Kommentera (0)

Efter mycket efterfrågan från personer som vill dansa med mig så har jag bestämt mig för att släppa ett presentkort där innehavaren har möjligheten att dansa tillsammans med mig. Lektionerna kan tas i Stockholm eller Nyköping och man bokar sin lektion i januari, februari eller mars månad. Kostnaden är 950:-

Vill Du veta mer eller beställa så skicka ett email till tony@tonyirving.se

Begränsat antal, 50 presentkort släpps den 25 november.

/TonyIMG_1500

Postad: 24 november, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier