Tony Irving & Alexander

Ett nytt år väntar!

1 januari, 2014 | Kommentera (0)

Efter att ha kört halva natten efter att ha landat från England är vi på plats i stugan i Åre. Firade nyår inatt med goda vänner som bor i stugan intill och hade en fantastisk kväll med god mat och självklart fyrverkerier. Innan firandet tog vid så var jag och Alexander och hämtade skidutrustning från Hanssons inne i Åre så nu är vi redo för morgondagens första skidåk. Ser så mycket fram emot att få ställa mig i backen! Alexander har inte åkt skidor tidigare, så jag skall ha lite skidskola med honom under morgonen i nybörjarbacken.

Nu har vi fått ordning på Alexanders telefon igen så vi lägger in lite bilder från England i detta inlägg. Vi båda önskar Er alla en god fortsättning på det nya året!

Stor kram från oss båda!

Bild 1 : Tony på skridskor igen efter många år!

Bild 2: Utsikten från Tonys föräldrars hus sett från baksidan.

Bild 3: Utsikt från Tonys föräldrars hus sett från husets ena sida.

Tony & AlexanderimageimageUtsikt

Postad: 1 januari, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier