Tony Irving & Alexander

Dags att komma tillbaka i verkligheten!

5 januari, 2014 | Kommentera (0)

imageÄr på väg hem från Åre efter en underbar skidsemester.  Nu väntar ett nytt år på oss och alla spännande aktiviteter. Efter de senaste veckornas lata dagar behöver vi först och främst komma i form igen! Det går fort att “halka efter” när man är ledig och man äter inte som man skall/brukar. Jag skall börja med LCHF igen efter några månaders uppehåll och Tony med sin extreme fitness träning med Romeo kombinerat med hög protein kost. Vi ser fram emot det nya årets alla utmaningar och spännande jobb och det skall bli kul att komma igång igen! Kram från oss båda! Alexander &Tony

Postad: 5 januari, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier