Tony Irving & Alexander

Äntligen fredag!

10 januari, 2014 | Kommentera (2)

Så var det fredag igen! Och dags för min radioshow kl 13.00 i P4. Jag älskar verkligen det här med att jobba med radion! Inte bara att göra själva showen, men också det här med att lära sig något nytt och träffa alla underbara och spännande människor! Hoppas att Ni har tid att lyssna idag!

Helgen viker jag och Alexander till att bara slappa och umgås. Kanske laga lite mat och träffa vänner, men framför allt skall vi ha tid till varandra.

Hoppas att ni får en skön helg och glöm inte att njuta!

Kram!

Tony

Postad: 10 januari, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Okategoriserade | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Äntligen fredag!

  1. Lena Moberg skrev den

    Fredag ! Bra program ….lyssnar på er om amning håller med dej att man måste ta hänsyn o tänka !
    Barn på restaurang kräver lite förberedelse ha lite saker ett spel en kortlek ! Så måste man lära barnen på restaurang springer man inte ,runt man får gå ut o rasta barnen ! De är föräldrarnas uppgift o lära ! Är farmor till 4 barnbarn o bonusfarmor 7 vi har rest mycket !

    • Tony Irving skrev den

      Tack för den fina feedbacken Lena! Kul att höra att jag inte är ute och “cyklar” med mina åsikter. Kram/Tony

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier