Tony Irving & Alexander

Möbelspaning

17 januari, 2014 | Kommentera (0)

Förra helgen var vi på möbelspaning då det börjar bli dags att se vilken stil vi kan komma överens om. För många är det lite knepigt när man flyttar ihop och frågan dyker upp; vilken stil kan vi komma överens om? Den ene kanske gillar det coolt moderna och den andre är förälskad i 50-tals möbler eller vägrar skilja sig från farmors gamla antika byrå. Man läser i tidningar om par som inte alls har problem med detta, och veckan efter läser man om ett annat par vars olika smaker nästan kunde orsaka en skilsmässa. De flesta paren som har olika smaker verkar dock kunna hitta en gyllene medelväg. Som det känns tror vi just nu att vi kommer att kunna enas om en smakriktning. Köket får gärna vara rustikt och “down to earth”, vardagsrummet lite mer engelskt med Howardsoffa och sköna fåtöljer med massa plats för gäster och familj medan sovrummet (om jag får bestämma) lite stramt maskulint. Vi är också inne på att köpa lite grejer på auktion och på så sätt få in lite miljötänk. Att handla på auktion ger inte bara chans till bra fynd och lite annorlunda saker, utan är ett perfekt sätt att skona miljön genom återanvändning.

På Mio hittade vi en lite mer rustik och lantlig inredning till köket som dessutom var tillverkad av återvunnet material. Det var faktiskt lite av en överraskning, då varken Tony eller jag förknippat de större möbelkedjorna med just återanvändning. På bildenIMG_2230 i det här inlägget visar vi möblemanget från Mio vi blev lite imponerade av.

Nu drar det ihop sig till helg igen och Tony förbereder sig för denna veckas radioshow och jag har precis kommit hem från mitt nattjobb så för mig blir det dags att säga godnatt och från oss båda; Ha en riktigt skön helg!

Alexander & Tony

Postad: 17 januari, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier