Tony Irving & Alexander

Dansbandsvecka på Cinderella!

19 februari, 2014 | Kommentera (0)

I söndags klev jag ombord Viking Lines Cinderella för en veckas jobb. Cinderella har just nu dansbandsveckan med runt 30 dansband och det är full rulle med dansglada passagerare ombord! Den här veckan är verkligen jätterolig! Det är som att vara på Malungs dansbandsvecka fast på en båt. Och som jag nämnt tidigare, Cinderella har blivit sååå fin! Hon var inne på en “facelift” i januari och kom tillbaka till sin hemmahamn den 25 januari, redo för nya äventyr.

På lördag kommer Alexander ombord så att sista kvällen har vi tillsammans! Han har med sig fyra vänner som skall dela en hytt, så han har lite sällskap medan jag jobbar. Det är nog bra, annars rensar han taxfreen på Amaronevin och aftershaves, ha ha ha! Detta är ju en herre som kan det här med att shoppa till motsats till mig som tycker att det bara är tråkigt och tidskrävande. Jag kan till och med tycka att det är tråkigt att handla på nätet, trots att det är bekvämt att beställa underkläder och strumpor på det viset. Faktum är att jag tycker att det är så tråkigt och ointressant att jag förra veckan bad Alexander att beställa underkläder till mig… Det är ju inte det att jag inte gillar kläder och fina underkläder, men det är just momentet att införskaffa sig dessa som jag tycker är jobbigt. Jag gillar inte att gå i affärer i flera timmar och ännu värre är det att stå i en varm provhytt och klämma sig i ett par byxor, helst i sommarvärme mitt i juli. Nej, det är inte min kopp thé.

Nu ska jag jobba vidare, en hel dags show väntar.

/TonyCinderella_Blue_sky_sea_5000_444x250

 

Postad: 19 februari, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier