Tony Irving & Alexander

En dansant helg!

24 februari, 2014 | Kommentera (0)
SPA shopen

SPA shopen

 

Poolavdelningen

Poolavdelningen

Igår kom jag hem efter en fantastisk vecka ombord M/S Viking Cinderella som haft dansbandsvecka ! Det har så kul att vara ombord med alla underbara och fantastiskt glada dansmänniskor! Alexander kom ombord på lördagen med sin fyra vänner och de hade en fantastisk kväll ombord. Alexanders fyra vänner åt en riktigt bra middag i Restaurang Seaview vid 18.30 och Alexander väntade på att jag skulle bli klar så att han och jag kunde äta efter mina shower. Vi åt i samma restaurang (Seaview) och delade på en fräsch och läcker skaldjursplateau som förrätt och sedan åt vi både en supergod varmrätt.

Efter middagen slöt vi upp med Alexanders vänner i baren/klubben Etage där vi hade en riktigt trevlig kväll i en mysig soffa och träffade en massa trevliga människor. En riktigt lyckad helg med bra vänner och fantastiska passagerare som var på toppenhumör.

Idag måndag har jag och Alexander varit på en spontan husvisning vid lunchtid. Huset vi tittade på är ett radhus(tror jag det heter på svenska) i bostadsrättsform på en lugn sidogata i närheten av Alexanders nuvarande bostad. Och jag kan nog tala för oss bägge när jag säger att vi blev nog lite kära i det här lilla radhuset. Det är inte stort, men vi får plats med det vi behöver och en liten trädgårdsplätt att pyssla med på framsidan och baksidan av huset. Inga gräsmattor att klippa, lite enkla rabatter och ett hus som inte kräver mycket av oss. Jag och Alexander vill nog båda ha det ganska enkelt och lättskött då vi jobbar mycket båda två, och sedan vill vi ha tid att resa bort ibland utan att oroa oss för ett stort hus. Vidare rapport om detta äventyr kommer!

Alexander tog lite bilder ombord Cinderellas fina SPA avdelning som vi lagt upp här. Efter att ha varit ombord Cinderella nu i helgen och Alexander sett SPA avdelningen vet jag att jag kommer ha svårt att få honom att stanna hemma när jag är ombord, han var så imponerad!

/Tony

 

Postad: 24 februari, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Cinderella, Dans, Fritid, Jobb, Skönhet | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier