Tony Irving & Alexander

Nu har det hänt!

7 mars, 2014 | Kommentera (8)

Vi har hittat vårt första gemensamma boende! Igår torsdag skrev vi kontraktet på ett litet radhus i bostadsrättsform i Norrtälje. Det känns helt galet roligt och vi är bara så upprymda!

Huset är på 106 kvm och ligger ett stenkast från Alexanders nuvarande bostad så det blir inte så mycket körande med flyttbilen vilket är perfekt. Alexander har ofta kikat på dessa hus och alltid velat bo i ett av dem, men inget har varit ute till försäljning på många år. Till nu då detta kom ut på marknaden. Och vi blev så kära i huset när vi var på visningen. Själva huset är i två plan i sutteräng, med totalt fem rum och kök och allt är helt nyrenoverat. Det blir ju alltid så att det är saker man vill ändra och sätta sin egen prägel på så nu skall vi sätta igång med att välja lite tapeter och hitta en elektriker och målare. Så nu har vi mycket roligt pyssel framför oss och om ett halvår säkert en ganska tom plånbok, ha ha!

Idag är det fredag och ett fullspäckat schema ligger och väntar med radio och Let´s Dance. Alexander är med på både radion och Let´s Dance ikväll så det blir kul att få lite sällskap.

Nu skall vi sätta igång med att packa lite kläder inför kvällen och förbereda oss för helgen.

Önskar Er alla en toppenhelg och soligt väder!

Kram från oss båda!

Tony & Alexander

PS, vi lägger ut lite bilder på huset nu i veckan och berättar mer.

 

Postad: 7 mars, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Dans, Fritid, Jobb, Kläder, Let´s Dance, Radio, TV | Etiketter: , , , | Kommentera (8)

Det finns 8 kommentarer:

Nu har det hänt!

 1. Eva Björkholm skrev den

  Åh vad kul, grattis till Er och välkommen till Norrtälje Tony!
  Kram Eva

  • Tony Irving skrev den

   Tack Eva! Kul att se att Du läser vår blogg! Kram från oss båda!
   /Alexander & Tony

 2. Sara skrev den

  Vad kul för er!! Har en jätte bra firma att rekommendera. ELarbeten i Norrtälje och En måleri firma som heter GL Måleri. Det är Rådmansöbyggs underentreprenör och Rådmansöbygg är väldigt omtalade i Norrtälje. Hoppas att ni blir nöjda med ert boende och att ni kommer trivas.

  /Sara Joelsson

  • Tony Irving skrev den

   Hej Sara!
   Stort tack för tipsen! Det är väldigt värdefullt för oss att få dessa tips om hantverkare och målare!
   Vi skall kontakta dem för jobb!
   Kram/Tony

 3. Kinna skrev den

  Gläds med er.

  • Tony Irving skrev den

   Tack Kinna!
   /Tony & Alexander

 4. Gabriella skrev den

  Så roligt att ni flyttar hit till Norrtälje! Min dotter kände igen dig Tony på Flygfyren i Lördags, men var för blyg för att säga hej! 🙂
  Hoppas ni kommer att trivas här i Roslagen!

  • Tony Irving skrev den

   Tack Gabriella!
   Nästa gång får din dotter knacka på min axel så hon får säga hej!
   Vi kommer att trivas toppen här i Roslagen, alla är så trevliga och stan är så fin!
   Hälsningar/Tony

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier