Tony Irving & Alexander

L-Argiplex

2 april, 2014 | Kommentera (0)

Jag har under lång tid tagit L-Argiplex kapslar för mitt naturliga välbefinnande. Min upplevelse av L-Argiplex är så positiva! Jag har upplevt att jag blivit både piggare och mer koncentrerad både på fritiden och i arbetet. Sedan blir man ju även uppiggad sexuellt av L-Argiplex, vilket inte är en nackdel direkt. Nu har jag aldrig upplevt problem med den biten, men det är definitivt en förhöjning av sexlusten som jag ulargiplexmanpplever.

Varför tar jag nu upp det här med L-Argiplex? Jo, grejen är den att Alexander berättade för mig för ett par dagar sedan att han har tjuvat ur min ask med L-Argiplex! Alexander har känt riktigt tunga energifall under de nätter han arbetat den senaste tiden. Trots att han jobbar nätter med en rubbad dygnsrytm har han aldrig haft problem tidigare med att hålla sig vaken nattetid utan har varit högpresterande och han är verkligen i sitt esse runt midnatt och framåt. Men sedan han började känma dessa energifall har han börjat ta L-Argiplex regelbundet och resultatet är en enorm skillnad! Tidigare hade Alexander ett riktigt enerifall runt 03.30 på natten/tidiga morgonen, men nu arbetar han natten genom utan dessa energifall och när han kommer hem runt 09.00 på morgonen somnar han direkt och vaknar runt 13-14.00 igen istället för att kliva upp runt 18.00.

Jag anar att jag kommer att få dela mina askar L-Argiplex med honom i framtiden, men det gör mig inget. Nu skall jag sova en stund, klockan är över 01.00 tisdag natt och jag skall kliva ombord Cinderella imorgon eftermiddag.

Kram på Er!

Tony

 

Postad: 2 april, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Cinderella, Fritid, Hälsa, Jobb, Tillskott | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)