Tony Irving & Alexander

Alla dessa toalettstolar…

16 april, 2014 | Kommentera (0)

I samband med flytten till det nya huset skall vi göra en hel del renoveringar. Bla måste vi göra om två badrum då det är lite problem med en golvbrunn i det ena, och i det andra vill vi byta ut en våtrumsmatta mot ny beklädnad. Men  när vi tittar igenom alla dessa miljoner(känns det som) kataloger så önskar man ibland att det fanns färre val. Det finns ju tusentals kakel och klinkers att välja mellan och nästan lika många toalettstolar. Man blir helt förvirrad. När vi väl har valt kakel ock klinkers skall vi börja kika på tapeter och bröstpanel till ett par rum… Kommer detta någonsin att bli klart undrar vi?

IMG_2678

Postad: 16 april, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Huset, Huset | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)