Tony Irving & Alexander

Långhelg!

23 april, 2014 | Kommentera (0)

Nu är påsken över och det har varit en riktig långhelg för oss. Påskafton tillbringade vi hos min(Alexanders) mor Carina i Hysingsvik som ligger någon mil utanför Norrtälje. Min mor är en riktig kokerska och hon hade sin vana trogen gjort en liten påskbuffé som fick både mig och Tony i matkoma. Pust!

Påskdagen tog vi en tur till IKEA på vinst och förlust. Vi trodde att IKEA skulle vara fullt med folk och att det skulle vara kaotiskt, men istället möttes vi av ett lugnt och stilla IKEA i Uppsala. Häpnade över detta tog vi inte bara ett, utan två varv runt varuhuset och hade en riktigt skön dag. Efter IKEA fortsatte vi till Bauhaus som ligger granne med IKEA och där spanade vi in golv och kakel i deras otroliga sortiment. Jag tror att vi kommer att kunna hitta det mesta vi söker på Bauhaus inför renoveringen.

Sommarhimmel i Uppsala

Sommarhimmel i Uppsala

Postad: 23 april, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Huset, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier