Tony Irving & Alexander

Redo för inflyttningen!

27 april, 2014 | Kommentera (0)

Nu i tisdags skrev vi de sista pappren för vårt nya boende! Kändes så skönt att få allt klart och vi är så lyckliga! Äntligen är huset helt och hållet vårt. Vet att jag (Alexander) har lovat bilder på huset och jag ligger lite efter i fotograferingen av det, men jag lägger upp en bild på baksidan av huset. Idag är det mest en hög med stenar och tuffsigt gräs som växer där, men planeringen är att lägga ett mindre provosoriskt trädäck där för sommaren så att vi kan ställa upp en trädgårdsmöbel och en grill. Till nästa år kanske vi har råd att bygga in uteplatsen så att vi kan använda den även när det börjar bli lite kyligare på sensommaren. Min dröm är att bygga ett vinterbonat uterum så att man ta in lite känsligare växter för vintervila så att de inte dör som vanligt. Jag får se vad chefen Tony har att säga om detta, ha ha! Ledsen för den lite tråkiga bilden på baksidan av huset, men jag skall ta tag i fotandet och lägga upp lite roligare bilder så snart jag kan.

Baksidan av vårt hus

Baksidan av vårt hus

Postad: 27 april, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier