Tony Irving & Alexander

Förvirrande prissättningar

29 april, 2014 | Kommentera (0)

Ibland blir jag lite konfunderad över de skiftande priserna över saker och ting. Hur kan ex en orkideé i blomaffären kosta 398:- när samma typ av orkideé kostar 99:-IKEA? Det är absolut ingen synlig skillnad mellan växterna. Jag förstår absolut att det som påverkar priset är inköpskvantiteter, lokalhyror och leverantörer men när det skiljer nästan på kronan 300:- mellan två växter blir jag konfunderad. När vi senast var på IKEA handlade jag tre stycken orkideér á 99:-/styck och kvaliteten är toppen likaväl som storleken.

Är det fler som blir förvirrade över prisskillnader som just dessa, eller är jag ute och cyklar?

IKEAorkideér

IKEAorkideér

/Förvirrad Alexander

Postad: 29 april, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier