Tony Irving & Alexander

Intensiva dagar

6 maj, 2014 | Kommentera (2)

Nu börjar det kännas i både kropp och knopp att jag gått igenom en intensiv arbetsperiod och att det börjar närma sig finalen på Let´s Dance. Som många av er vet så är jag på Cinderella onsdag-torsdag, fredag är det radio (Irving i P4) på morgonen/eftermiddagen och sedan direkt till studion för Let´s Dance. Helgerna är det gigs runt om i landet och en hel del jobb på Mälarsalen. Alla jobben är fantastiskt roliga, men det känns att jag har haft en intensiv period ett tag nu. Nu är tjejerna och killarna som skall renovera huset äntligen på plats och har börjar riva och fixa så det är toppenskönt. Vi lämnar Alexanders lägenhet i mitten av maj och just nu har vi saker på båda ställen och inväntar slutflytten för Alexander.  Alexander hittade toppenbra kartonger på Claes Ohlsson så han är i full gång med att packa ihop lägenheten och tar en bit i taget.

Toppenbra lådor från Claes Ohlson!

Toppenbra lådor från Claes Ohlson!

Postad: 6 maj, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Cinderella, Huset, Jobb, Let´s Dance, Radio | Etiketter: , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Intensiva dagar

 1. Munkis skrev den

  Grattis till ert nya boende!
  Eftersom jag vet att du Tony försöker ta bort kemikalier i hemmet så tänkte jag tipsa om en blogg där vi renoverar med material som är olhälsovänliga. Ekologiskt och hälsovänligt är inte alltid samma sak.
  Vi försöker hitta material som har lite emissioner och är utan formaldehyd.
  Titta gärna in på http://www.byggforhalsan.se/blogg
  Hoppas ni kan få några tips, mera kommer framöver.

 2. Munkis skrev den

  Oupps!,,,
  Läste mitt inlägg……..naturligtvis ska det vara hälsovänliga och inte olhälsovänliga…….
  Ett Tips är att kolla emissioner på färger ni använder. Finns en färg som heter Lady Sensitive som är extra bra för hälsan.
  Lycka till med allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)