Tony Irving & Alexander

En kille med pirra

10 maj, 2014 | Kommentera (0)
Den beryktade pirran!

Den beryktade pirran!

Idag är det dags för mig att flytta ut alla mina möbler från min lägenhet. Det känns både roligt, men samtidigt lite sorgset. Nu har jag ju inte bott här hela livet utan endast fem år, men det känns ändå lite sorgligt. Lägenheten har ju varit en trygg hamn att alltid kunna återvända till när det stormat, och det är nog något de flesta känner när det kommer till sitt hem. Här har man allt på plats och vad man behöver och man känner sig hemma. Men som alltid är det spännande att komma till ett nytt boende och ett nytt grannskap och jag ser så mycket fram emot att få huset klart. Nu kommer jag och Tony att bo i en renovering, men det skall nog gå bra. Bara vi har tålamodet.

Jag har flyttat över nästan alla smågrejer som böcker, kläder och lampor etc på en pirra under veckan som gick, då huset ligger bara över gatan från där jag/vi bor just nu. Det var ju faktiskt ett ganska bra sätt att lära känna grannarna på. Många kikade ut och kollade in vem den svettiga killen med pirra var och jag fick en trevlig pratstund med de närmaste grannarna.

Så från och med nu går jag under benämningen “Killen med pirran” i vårt nya grannskap, ha ha!

Kram! /Alexander

 

 

 

Postad: 10 maj, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Okategoriserade | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier