Tony Irving & Alexander

Ryggskott och magnetröntgen

1 juni, 2014 | Kommentera (1)

Förra veckan var jag på magnetröntgen då jag haft ordentliga smärtor i både rygg och nacke sedan förra året. Det visade sig vara problem med några kotor i både nacke och ländrygg. Det var skönt att få veta vad som orsakat smärtan och varför jag inte har någon känsel i högra handen och i fingrarna. Det är obehagligt att ha de här smärtorna och inte veta vad som orsakar dem. Men nu vet jag att det är kotor i kläm och jag har fått tre alternativ på vad som kan göras. Det jag vill undvika är en operation.

Har någon av er som läser bloggen haft problem med rygg och kotor, och i så fall hur löste ni problemet och smärtan? Jag är ju inget stort fan av mediciner och smärtstillande. Finns det några bra råd som ni kan ge mig?

 

/Tony

Bild lånad från doktorn.com

Bild lånad från doktorn.com

Postad: 1 juni, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Hälsa, Hälsotipset, Kemikalier och hormonstörare | Etiketter: , , , | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Ryggskott och magnetröntgen

  1. Anonym skrev den

    Kiropraktorhälsan i Nyköping 0155-268060

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)