Tony Irving & Alexander

Italien

2 juni, 2014 | Kommentera (1)

Om två veckor skall vi iväg till Italien på en kort semester. Vi tänkte låta hantverkarna och målarna få arbeta ifred och göra allt det de skall utan att bli störda av oss som springer runt i huset. Trappen mellan de två våningarna vill vi ha målad så det här blir en bra tid att vara borta när de skall måla den.

Byggkillarna skall också göra det sista badrummet på övre våningen. Det övre badrummet har inga större arbeten som väntar, utan det är mest att justera en sned golvbrunn och kakla om allt. Vi hoppas att det står klart när vi är hemma igen från Italien.

Den 4 juni kommer våra garderober och det är något vi längtar efter! Skall bli fantastiskt skönt att slippa ha kläderna på ställningar i sovrummet och få ordning på underkläder och strumpor igen. Just nu ligger allt detta i väskor och sopsäckar och det är inte det mest praktiska.

Vår tilllfälliga garderob...

Vår tilllfälliga garderob…

Postad: 2 juni, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Huset, Kläder, Vardag | Kommentera (1)

Det finns 1 kommentar:

Italien

  1. Birgitta Johansson skrev den

    Härligt att få garderober, det är något som jag önskar mig själv. Bor dock i ett gammalt torp, som är över 100 år gammalt, så här finns knappt några garderober alls. Har snedtak i sovrummen och omöjligt att få in lösa garderober. Så jag kan verkligen förstå eran glädje över att få hem garderober idag. Ha det så skönt i Italien, men kom tillbaka snart och sätt dig vid mikrofonen på fredagseftermiddagarna, för när man hör ditt program så vet man – nu är det helg!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier