Tony Irving & Alexander

Hur är det möjligt?

29 juni, 2014 | Kommentera (2)

Hur är det möjligt att man kan bli trött av att ligga vid en pool? Är det värmen, eller bara bristen på aktivitet som gör att man kan sova middag efter ett par tre timmar vid poolen? Vi försöker ju ha en bra rutin med att jobba en stund både på förmiddag och eftermiddag, men idag har det varit segt för min(Alexanders) del. Tony har hållit igång hela dagen med förberedelser inför kommande jobb och arbetet med krönikan och allt annat. Jag har bara varit seg och försökt hänga med i diskussionen. Stackars Tony, han får putta till mig stundom då jag nästan slumrat till.

Idag vid poolen träffade vi ett toppentrevligt par (Thomas och Sarah) som jobbat vid Sveriges Radio tidigare. Det var riktigt kul för mig (Tony) att få prata lite radio med dem båda.

En annan svensk familj träffade vi efter middagen igår. Ena dottern i familjen (Alice) älskade dans så hon fick en rolig stund i att träffa mig(Tony) och prata Let´s Dance. Det är så kul när man träffar på dessa ungdomar som har samma intresse för dans som jag(Tony) och få se och höra om deras stora intresse!

Kram från oss båda!

Tony & Alexander

 

Postad: 29 juni, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Dans, Fritid, Livet | Etiketter: , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Hur är det möjligt?

 1. Ingrid J skrev den

  Tony och Alexander!
  Stort grattis till Tony på födelsedagen och många grattis-kramar till er båda på er 1-åriga förlovningsdag. Hoppas ni haft en underbar dag och att ni trivs i ert nya hus.

  Kramar
  Ingrid (som brukar tillbringa några dagar i Norrtälje, Vätö varje sommar)

  • Tony Irving skrev den

   Tack för grattishälsningen Ingrid!
   Vi har haft en fantastisk skön och slapp dag med tårta och fika!
   Hoppas att Du får många sköna och soliga dagar på Vätö i sommar när Du kommer till Roslagen igen!
   Kram från oss båda!
   /Tony

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)