Tony Irving & Alexander

Stoppa tiden!

31 juli, 2014 | Kommentera (2)

Fick en liten chock idag när jag kollad i kalendern och insåg att det var sista dagen på juli månad. Det var ju bara ett tag sedan det var skolavslutningar, knoppande syrener och midsommar! Varför går det så fort ibland? Och varför går det så sakta ibland (läs; januari,februari och mars månad VARJE år…)

Det har ju varit nästan lite olidligt varmt de senaste veckorna och både jag och Tony har tyckt synd om hantverkarna Kenne och Anders som kämpat på så hårt med vårt hus. Vi gör vårt bästa med att försöka underhålla dem med isvatten och ett gott humör, men vissa dagar känns det som om de har gått på knäna.

Vi har ganska nyligen fått upp staket på baksidan av huset och nu håller killarna på med att anlägga framsidans uteplats.

Vissa dagar  känner man bara att man vill komma ifrån huset och byggdammet och bara få njuta lite av livet. Idag tog jag och Tony en sväng till stan och klippte oss och fixade lite smågrejer till sovrummet. Var underbart skönt att bara få komma iväg och pyssla med något annat än huset.

Änligen fick jag håret klippt.

Änligen fick jag håret klippt.

 

 

Postad: 31 juli, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Okategoriserade | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Stoppa tiden!

  1. Amanda skrev den

    Åh vad stilig du är i den nya frisyren!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier