Tony Irving & Alexander

Hemma igen!

14 augusti, 2014 | Kommentera (0)

I går kväll kom vi hem igen från Kroatien. Även fast det var lite tråkigt väder när vi landade(regn) så är det ju alltid skönt att komma hem.  Hotellet vi bodde på (Falkensteiner Adriana) var vi ju lite skeptiska till när vi kom ned då vi tyckte att det låg lite avsides och att medelåldern var lite hög. Efter ett par tre dagar hade vi ändrat åsikt totalt. Vi träffade på par i vår egen ålder och vid första taxituren in till staden Zadar upptäckte vi att det var inte så avsides. När vi nu summerar vår första Kroatiensemester tillsammans så ger vi den full poäng!

Hotellet, maten och miljön, ja allt vi önskade oss av en mysig semester fanns där så vi rekommenderar verkligen alla att pröva Kroatien och speciellt Zadar!

Väl hemma möttes vi av den nya mattan som mattkillen lagt i vår trapp mellan över- och undervåning. Blev toppenbra! Vår hund Rex har ju varit lite skraj för att gå i trappen, då den varit ganska hal så nu hoppas vi att han kommer att klara det hela galant med mattan på plats.

Hotell i Kroatien.

Falkensteiner Adriana hotell i Zadar.

 

Postad: 14 augusti, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier