Tony Irving & Alexander

Renskrapat berg!

16 augusti, 2014 | Kommentera (5)

Måste ju visa en bild på berget bakom huset som Tony har skrapat rent och rensat i fem dagar! Nu börjar det likna något efter 15 skottkärror jord, bråte och kvistar. Vi har installerat belysning på marken som lyser upp berget under kvälls/nattetid så det har blitt riktigt effektfullt tycker vi.

Nu inväntar vi färdigt gräs på rulle som vi skall lägga ut på de kala fläckar som uppstått under rensningen av allt bråte, och när det är på plats så kommer vi nog att ha ett riktigt fint berg. Berg på en tomt är ju alltid lite knepigt, då det begränsar vad man kan göra. Men, skam den som ger sig! Med lite fantasi, bra belysning och nya växter så tror jag att vi kommer att vara stolta och glada över bergklumpen bakom oss. Och sedan känns det väldigt tryggt med ett berg bakom huset, lite skyddande på något sätt.

Om någon av er har tips på vad vilka växter som trivs på berg och lite utsatta ytor så släng iväg ett meddelande till oss.

Vårt polerade berg bakom huset!

Vårt polerade berg bakom huset!

Postad: 16 augusti, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt | Etiketter: , , , | Kommentera (5)

Det finns 5 kommentarer:

Renskrapat berg!

 1. Robert Johansson skrev den

  Hej. Jag måste bara säga att ni har fått det jättesnyggt. Jag har jobbat i ert grannhus och har sett hur fint det blivit! Jag har själv en torr och solig tomt dock inte berg tyvärr. Taklöken trivs ju torrt och sköter sig själv, valmo är snyggt men blommar typ en halvtimme. Ljung trivs ju bra i skärgården men förknippas kanske med en kyrkogård vintertid. Vi provade massor av alternativ och så fick vi se vad som trivdes och vad som är snyggt. Fråga folk om ni kan få ta skott och frön. Lycka till, med vänliga hälsningar Robban

  • Tony Irving skrev den

   Tack för alla tipsen Robert!
   De kommer att komma väl till hands!
   /Alexander & Tony

  • Tony Irving skrev den

   Hej Robban!

   Tack snälla för fröna! Vi blev så glatt överaskade! Det här blir spännande med att gro och se dem spira till nästa år!
   Kram/Alexander & Tony

 2. Robban skrev den

  Fan, va ni jobbar och sliter! Kul

  • Tony Irving skrev den

   Tack Robert!
   Ja, det har varit lite slit, men snart är vi i mål!
   Tack för lyckönskningarna!
   Våra bästa hälsningar till Dig!
   /Alexander & Tony

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)