Tony Irving & Alexander

Kaxige Rex

18 augusti, 2014 | Kommentera (0)

Nu har Rex fyllt fem månader och han börjar ta den form han kommer att ha som fullvuxen. Det är inte bara hans storlek som förändras, utan också hans mod och utstrålning. Han var inte så glad över att gå utanför huset de första veckorna och låg gärna och tryckte i vår famn när vi gick ut. Men det har ändrats helt de sista veckorna. Nu lallar han gärna ut och utforskar omgivningen och tar för sig lite mer. Att han var väldigt försiktig i början kan också bero på hans gråstarr som gör att han har en nedsatt syn och vi kan tänka att det

Terroristen Rex vilar.

Terroristen Rex vilar.

påverkar hans mod och säkerhet ganska mycket.

Nu har han även börjat känna sig trygg i att vara ensam i ett annat rum, eller ute på terassen när vi är hemma. Han skuttar glatt ut på morgonen på terassen och spanar in allt som kommer i hans väg, inklusive guldfiskdammen som är mycket intressant.

Under veckan vi var bortresta i Zadar så bodde han hos en av mina bästa vänner, Calmar och hennes son Lukas. Det kändes väldigt skönt att få ha honom hos någon han kände igen, och som han kände sig trygg hos. Att ha en bra och välbekant hundvakt är ovärderligt.

/Alexander

Postad: 18 augusti, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt | Etiketter: , , , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)