Tony Irving & Alexander

Besatt av kräftor

12 september, 2014 | Kommentera (3)
Kräftor i stora lass!

Kräftor i stora lass!

Det finns inte någon speciellt i matväg jag riktigt kan längta efter, förutom kräftor. Jag verkligen älskar allt som har med kräftor att göra! Nu har jag bara fiskat kräftor en gång i livet, och det var när jag var fem år gammal så jag har inga minnen av just det. Men allt annat, och då menar jag ALLT annat kring kräftor. Jag älskar tiden på året(augusti), förberedelserna inför en kräftskiva, köpa kräftorna och tina dem (eller om man har färska på hink). Ja, precis allt kring kräftor är kul. Några vänner till mig bjöd in på en spontan kräftskiva häromveckan och det blev verkligen lyckat! Någon bakade en västerbottenpaj, en annan handlade bröd och en stod för kök och porslin. Sedan handlade vi olika sorters kräftor och bara njöt! Kunde jag så skulle jag äta kräftor året om, men det skulle ju vara som att fira jul hela tiden.

/Alexander

Postad: 12 september, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Vänner | Etiketter: , , , | Kommentera (3)

Det finns 3 kommentarer:

Besatt av kräftor

 1. maria jansson skrev den

  Åå jag bara ÄLSKAR kräftor! !
  Kan köpa en kartong/hink o slänga i mig själv.
  Väldigt mysigt med kräftskiva man sitter i timmar o plockar
  o njuter av både mat, vin och vänner!
  ha det gott.
  kram från mig till er!!
  Kom förbi nån dag när ni har tid
  så har jag lite grejer till Rex!!

  • Tony Irving skrev den

   Hej Maria!
   STORT tack för grejerna till Rex! Vi hämtade upp dem senast vi var och handlade hundmat hos er!
   Stor kram till Er!
   Alexander & Tony

 2. maria jansson skrev den

  Hoppas lilla Rex gillar det han fick 🙂
  Kram från mig & Tomas 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)