Tony Irving & Alexander

Morgonpromenader

18 september, 2014 | Kommentera (2)

En av de största fördelarna med att ha skaffat hund är de sköna morgonpromenaderna! Visst kan det kännas motigt när det är lite regnruskigt ute, men de morgnar när solen skiner in genom fönstren och vattnet ligger spegelblankt i hamnen är det fantastiskt! Vi båda känner att flåset har ökat sedan Rex flyttade in, och vi börjat med promenader från morgon till kväll. Nu är Rex sex månader gammal och han behöver inte komma ut lika ofta som i början, men vi försöker ha honom ute på en halvtimmes promenad fyra till fem gånger per dag. Mellan promenaderna håller han sig gärna ute på en av våra uteplatser på baksidan av huset där han ligger i solen halva dagen. Bilden är från den här morgonens promenad i en dimmig hamn nedanför vårt hus.

Norrtälje hamn

Norrtälje hamn

 

Postad: 18 september, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Hälsa, Huset | Etiketter: , , , | Kommentera (2)

Det finns 2 kommentarer:

Morgonpromenader

  1. Bengt Svartholm skrev den

    Hej Tony. Jag lyssnade idag på dig i radio P4. Jag fick en bekräftelse på min tanke som jag har haft sedan unga år men som jag kan säga till vissa av mina bekanta. MÅSTE MAN LÄSA. Som du sa, är det inte bättre att göra något själv istället för att läsa vad andra har gjort. PERFEKT. Äntligen någon som vågar träda fram offentligt. Jag kommer också att träda fram offentligt efter din kommentar även om jag inte blir accepterad av alla i min bekantskapskrets. Men när vi ändå pratar böcker så skulle jag vilja skriva en bok om företeelser som t.ex. MAN MÅSTE LÄSA, man måste, man måste osv. Jag gillar att höra din öppna stämma i radion. En dag kanske du och Alexander kommer till oss och vi kanske kan prata färdigt om detta, inte första kvällen kanske.
    Hälsningar Bengt med familj. http://www.rovorochrum.se

  2. Mikael Nömm skrev den

    Först vill jag säga att ni är ett snyggt par ! Sen ta bed hunden och sväng in till oss i penningby så får våra små hundar leka , medans vi taren kopp ! Monga kramar Ingela och Micke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)