Tony Irving & Alexander

Tack till alla våra läsare!

27 oktober, 2014 | Kommentera (0)

Så var det dags för att oss att gå vidare i bloggvärlden. Från oktober finns vi på Hänt.se som Bögparbloggen och där kommer ni att finna våra blogginlägg och krönikor.

Säger inte hej då helt
Nu säger vi inte helt och hållet adjö till Kurera, vi kommer i fortsättningen att finnas med någonstans hos vår favoritsajt, om inte annat för att hålla oss uppdaterade med vad som händer i friskvårdsvärlden och för att hålla kontakt med alla medarbetare som vi kommer att sakna.

Tiden här på Kurera har varit fantastisk och vi har fått lära känna så många underbara och inspirerande människor, dels ni läsare/följare, men också alla engagerade och roliga redaktionsarbetare här på Kurera!

Vi hoppas att ni fortsätter att följa oss på hänt.se! Samtidigt vill vi passa på att önska alla en riktigt fin fortsättning på hösten. Njut av de vackra höstfärgerna och glöm inte bort att ta hand om varandra!

Stort tack till Er alla!

Med stor kram från oss!
Tony & Alexander

Postad: 27 oktober, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt | Etiketter: , | Kommentera (0)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier

  Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 3)