Tony Irving & Alexander

After Ski i Åre

Postad: 30 december, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Hälsa, Resa | Etiketter: , , , | Kommentera

After ski på Wallmans Dippan i Åre.

Första dygnet är över och 13 återstår 🙂

Det hade kunnat starta illa dock så jag måste få ägna en minut och säga ett stort TACK till hälsobutiken som fick mig att köpa influensamedlet Oscillococcinum!

När jag inledde min skidsemester så gjorde jag det med en influensa i bagaget. Min första riktiga semester och paus i livet sedan augusti – som såg ut att förstöras av ett virus :-O

Men inte!
Jag började med denna mirakelkur direkt och mår bra idag. Du måste helt enkelt prova själv om du har en influensaattack som är på väg att bryta ut! För att det ska fungera till hundra procent behöver man ha Oscillococcinum hemma innan man blir sjukLite som att förbereda sig för att bli sjuk. Vilket verkar konstigt – men det funkar!

Och nu. Mina knän värker like hell – men vi har skitkul i Åre!!

Wallmans på Dippan i Åre.

After Ski!

Två glada skidåkare 🙂Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier