Tony Irving & Alexander

Livsförändringar

Postad: 10 december, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Jobb, Jul, Livet, Tankar, Vänner, Vardag | Etiketter: , , , , | 3 kommentarer

Efter mycket om och men har jag och Alexander bestämt oss för att söka ett gemensamt boende. Vi har bestämt oss för att söka ett nytt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje. Alexander bor redan i Norrtälje och har den största delen av sin familj där så det känns naturligt att vi håller oss i hans trakter, då jag har hela min familj i England.

Att flytta ihop är en stor förändring i livet, speciellt när man inte är 20 år gammal längre. Man skall lämna sina invanda mönster och vanor, det hem man känt sig trygg i och så vidare. Men det är också väldigt spännande. Hur skall det nya hemmet bli? Vilka nya människor kommer in i livet och kommer det att fungera överhuvudtaget. Det är ju trots allt en grej att vara särbo, och en helt annan grej att vara sambo. Nu pratar jag och Alexander väldigt öppet med varandra om de problem som dykt upp under vägen och vi har båda lätt för att anpassa oss och kompromissa, men det är och kommer alltid att finnas sätt och vanor man inte kan ändra på. Ett exempel är det här med att vara morgonpigg vs morgontrött. Jag är och har alltid varit pigg på morgonen, men sedan segnat till lite under sena timmar. Alexander är tvärtom, kan han så sover han fram till lunch eller eftermiddagen och sedan håller han igång hela kvällen och natten. Nu är det naturligt för honom då han är en nattarbetare och mina arbetstider ofta är dagtid och som senast brukar jag ha jobbat klart vid midnatt. Man får sina arbetstider i”i blodet” och vänjer sig vid hur man har det arbetsmässigt.

Så nu är vi mitt uppe i planeringen för vårt nya liv tillsammans och allt runt omkring. Och mitt i allt detta kommer julen… Men det kommer att bli bra. Och väldigt spännande!

Kram på Er! /TonySök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier