Tony Irving & Alexander

En jul hemma

Postad: 30 december, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Livet, Nyår, Resa, Vänner | Etiketter: , , , , | Kommentera

Har precis landat från en fantastiskt skön vecka i min hemstad Bury tillsammans med Alexander. Det är alltid underbart att få komma hem och träffa all släkt och gamla vänner, och få bli lite ompysslad av mamma. Vi åkte till England på juldagen efter att ha firat julafton med Alexanders familj ute på landet i Norrtälje, och idag dagen innan nyår åkte vi hem. Alexander fick uppleva sin första engelska jul med allt vad det innebär; traditionell julmat, engelska kortspel och självklart ett besök på puben! Vädret hemma i England har varit lika konstigt som här hemma i Sverige, ingen snö och ömsom regn ömsom klart med lite sol.

Just nu sitter vi i en bil på väg upp till Åre med bilen full av packning och två av Alexanders vänner  som mötte upp på Arlanda. Så nu väntar en härlig vecka med skidåkning och mycket mat i goda vänners lag. Alexander kan inte åka skidor, så nu väntar några lektioner i barnbacken för honom, ha ha ha!

Så fort vi har fått ordning på Alexanders telefon så kommer lite bilder upp från både England och Åre. Passar på att önska Er alla ett riktigt Gott Nytt År och tacka Er alla som följt bloggen under 2013. Stor kram från oss båda!

Tony & AlexanderIrritationsmoment; liftköer

Postad: 5 januari, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Irritation, Nyår | Etiketter: , , , | Kommentera

Jag älskar att åka skidor! Det har varit en hobby för mig sedan jag var barn. Och det är en av de få aktiviteter jag hade som barn som även delades av min far.

Sedan barndomens skidresor har jag försökt att komma iväg på en skidsemester varje år. Tack vare att jag haft förmånen att bo i andra länder har jag också kunnat åka skidor i många olika städer runt om i Europa och USA.

Skidåkningen i Sverige tog sin början för cirka tio år sedan. Under de senaste fem åren har jag varit Åre trogen varje nyårshelg!

MEN – jag vet inte om jag kommer att åka tillbaka igen vid den här tiden på året. Varje år har köerna gradvis vuxit sig allt längre kring liftsystemen. På tre olika dagar har vi tillbringat över 45 minuter per åk i någon kö. Det är ju löjligt!! Och varje år säger man samma sak – att lifterna kommer att bli fler.  Och därmed köerna kortare …

Det irriterar mig att vi accepterar att köa för barer, restauranger, bussar, tåg etc – och att vi nu måste köa även i skidsluttningarna.

En effektiv skiddag är kort som den är så här års, 9.30 till 15, så att gå miste om en massa härlig skidtid på grund av köer känns inte okej!!Happy New Year!

Postad: 31 december, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Nyår, Resa | Etiketter: , | Kommentera

Nyårskul i Åre – vi sitter fast i liften! Men vad gör väl det. Ner kommer vi ju alltid … 😉

Ett riktigt GOTT NYTT ÅR önskar jag er!!

Vi ses 2013!

Er Tony

Lifthälsning från Åre – GOTT NYTT ÅR(e)After Ski i Åre

Postad: 30 december, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Hälsa, Resa | Etiketter: , , , | Kommentera

After ski på Wallmans Dippan i Åre.

Första dygnet är över och 13 återstår 🙂

Det hade kunnat starta illa dock så jag måste få ägna en minut och säga ett stort TACK till hälsobutiken som fick mig att köpa influensamedlet Oscillococcinum!

När jag inledde min skidsemester så gjorde jag det med en influensa i bagaget. Min första riktiga semester och paus i livet sedan augusti – som såg ut att förstöras av ett virus :-O

Men inte!
Jag började med denna mirakelkur direkt och mår bra idag. Du måste helt enkelt prova själv om du har en influensaattack som är på väg att bryta ut! För att det ska fungera till hundra procent behöver man ha Oscillococcinum hemma innan man blir sjukLite som att förbereda sig för att bli sjuk. Vilket verkar konstigt – men det funkar!

Och nu. Mina knän värker like hell – men vi har skitkul i Åre!!

Wallmans på Dippan i Åre.

After Ski!

Två glada skidåkare 🙂Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier