Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Tony Irving & Alexander

En doft av rosor

Postad: 5 oktober, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Vardag | Etiketter: | Kommentera

Nu ska jag stilla er nyfikenhet. Här är min hårt testade – och med beröm godkända – naturdeodorant.

Rekommenderas!Ut med det gamla, in med det nya

Postad: 5 oktober, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Vardag | Etiketter: | En kommentar

Den fungerar!

Efter tre veckors test av en “naturlig deodorant” måste jag säga att den fungerar över förväntan. Och jag har verkligen utsatt den för prövningar; på gymet, dansträningar,  i shower, vardagslivet etc – och den gör precis det den ska göra. Den håller mig torr och stinkfri.

Den första produkten som nu åker ut från mitt badrumsskåp är min gamla miljöförstörande spraydeodorant. Vad blir nästa drag ..?

Jag har hittat en hårvaxprodukt som är 100 procent naturlig som jag ska prova. Som jag har berättat förut är mitt hår min styrka så om det här vaxet inte håller vad den lovar – då åker den direkt i soporna!Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier