Tony Irving & Alexander

Vinbärsbuske i kruka

Postad: 8 april, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Livet, Tankar | Etiketter: , , , | Kommentera

Förra året gav jag upp att försöka ha ett träd på balkongen och köpte en liten ensam stackars vinbärsbuske och planterade den i en stor kruka på balkongen. Mina drömmar om dvärgkörsbärsträd och diverse andra exotiska små träd på balkongen krossades efter att jag inte ens lyckats med att hålla liv i en dvärgsyren som skulle vara omöjlig att misslyckas med.

Nåja, vinbärsbusken var frodig och fin hela sommaren och till sensommaren kunde jag skörda sju små klasar röda vinbär. Till hösten tappade den sedan alla sin blad och förberedde sig för vintern. Där har den nu stått på balkongen i sin kruka och sett allmänt död ut. Men nu har det visat sig att den överlevt vintern på balkongen och förra veckan visade den sina första små knoppar som är på väg att bli små blad. Och jag är så lycklig över att jag lyckats hålla den vid så pass mycket liv att den nu är på väg att spira igen! För den som har svårt att lyckas med mindre buskar etc på balkongen så kan jag härmed rekommendera vinbär i krukaIMG_2665Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier