Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Tony Irving & Alexander

Innan vi går ombord …

Postad: 19 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Dans, Jobb, Livet, Vänner, Vardag | Etiketter: , , , , | Kommentera

Här kommer en ”levande” hälsning från mig och min danspartner Cecilia, i väntan på veckans åktur med Cinderella. Där det ska dansas så hela havet gungar!

 

Följ med oss någon gång på båten – ni kommer inte att ångra er!

 

BåthälsningSök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier