Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Tony Irving & Alexander

På plats i solsängen

Postad: 11 augusti, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Hälsa | Etiketter: , , , | 2 kommentarer

Nu har vi kommit på plats i Zadar i Kroatien och varit här i fyra nätter. Hotellet var kanske inte var vi väntade oss, men det är ok. Det ligger långt från stan och lite isolerat och övriga par är till övervägande delen äldre, heterosexuella par som vankar omkring i solhatt och tittar lite snett på bögarna som kom in och störde deras ordning och bild av den perfekta myssemestern.

Men, det var skönt att åka iväg igen från huset och renoveringen som nu börjar komma in i sin slutfas. Snickarna håller på att slutföra de sista grejerna såsom lister, elarbeten och målarna är på plats och målar köket. Trots att det gått relativt fort med renoveringen sedan vi flyttade in så börjar det gå oss på nerverna med alla byggsaker, damm och oljud så vi längtar nu efter att det skall bli klart.

Här i Zadar skall vi slappa så mycket vi kan, ta en båttur och försöka hitta några bra restauranger. Senaste två kvällarna har vi ätit på hotellet, men det kan vi inte göra varje kväll då det blir tråkigt.

Nu är det dags för frukost! Ha en skön dag allihop!

/Tony & Alexander Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier