Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Tony Irving & Alexander

Renskrapat berg!

Postad: 16 augusti, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt | Etiketter: , , , | 5 kommentarer

Måste ju visa en bild på berget bakom huset som Tony har skrapat rent och rensat i fem dagar! Nu börjar det likna något efter 15 skottkärror jord, bråte och kvistar. Vi har installerat belysning på marken som lyser upp berget under kvälls/nattetid så det har blitt riktigt effektfullt tycker vi.

Nu inväntar vi färdigt gräs på rulle som vi skall lägga ut på de kala fläckar som uppstått under rensningen av allt bråte, och när det är på plats så kommer vi nog att ha ett riktigt fint berg. Berg på en tomt är ju alltid lite knepigt, då det begränsar vad man kan göra. Men, skam den som ger sig! Med lite fantasi, bra belysning och nya växter så tror jag att vi kommer att vara stolta och glada över bergklumpen bakom oss. Och sedan känns det väldigt tryggt med ett berg bakom huset, lite skyddande på något sätt.

Om någon av er har tips på vad vilka växter som trivs på berg och lite utsatta ytor så släng iväg ett meddelande till oss.

Vårt polerade berg bakom huset!

Vårt polerade berg bakom huset!Såga och skrapa

Postad: 4 juni, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Blommor och blad, Fritid, Renovering | Etiketter: , , , | 8 kommentarer
Redo för mosskrig!

Redo för mosskrig!

Vet inte om vi har berättat det, men bakom vårt hus ligger ett fantastiskt vackert berg som vi båda älskar. Det här berget har vi börjat rensa upp och fixa till nu. Träd och sly har vi börjat ta ner och mossan som ser lite tråkig och brun ut har vi börjat riva bort. Nu tar jag det ganska lugnt med tanke på ryggen, men det börjar se bättre ut dag för dag. Planen är att få berget rent och fixat och sedan installera spotlights som lyser upp valda delar av berget för att skapa lite drama på baksidan då vi inte har någon direkt utsikt att tala om.  Vi har under all mossa hittat små bergsskrevor som vi skall försöka plantera några fina växter i så att det blir mer intressant att titta på berget och att det bryter av lite.

Har någon av er som läser erfarenhet att att plantera på det här sättet? Vilka växter fungerar bra och vad skall vi välja?Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier