Tony Irving & Alexander

Tatuering

Postad: 20 oktober, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Hälsa, Skönhet, Tankar | Etiketter: , , , | 4 kommentarer

images

Jag har gått och funderat på att skaffa mig en tatuering ett tag nu. Har inte varit helt säker på om jag vill ha en eller inte. Vad tycker Ni? Skulle det vara något?

Jag är lite orolig för biverkningar av en tatuering. Finns det biverkningar? Och i sådana fall, vad kan det bli för biverkning? Hur som helst har jag hittat en bild jag vill ha. Och det är ju en början. Är det någon som känner till en bra tatuerare?

 Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier