Tony Irving & Alexander

Getting to grips with my eating habbits

Postad: 9 april, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Hälsa, Kost, Livet | Etiketter: , , , | Kommentera

One of the questions I get asked a lot is about my eating habits.
Well I’ve gone through every fad possible.
Fit for life in the late eighties.
Calorie counting
Powder diets.
Low carb
High fat
You name it I’ve tried it. But they all have one thing in common. The main focus is not healthy living . It’s weight control! And thats not the same thing. 2 years ago I came into contact with a woman named Eva Bulow. Her book is called Eat what you are. I found it fascinating. The end result has been that not just what I eat, but also when I eat has changed drasticaly.

To summerise it in a nut shell is to say everything we do is connected. Food, sleep, work, rest, play, training.
Healthy eating is a part of seeing the whole you not just the visible you. But that the weight is a result of other problems.
This book was part of the catalyst for me to start to make the changes in my eating habits.
Thats not to say I dont eat the occaisional hamburger or bar of chocolate every now and again.

But hey! Who’s perfect 😉

Ät vad du ärMässmat och mingel

Postad: 30 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Böcker, Event, Mingel, Recept | Etiketter: , , , , , , | Kommentera

Laga mat på en bokmässa är inte vardagsmat, om man säger så. Men det är just vad jag har gjort i helgen. En härlig erfarenhet rikare!

Några bilder från gårdagen.

Det blev matlagning på bokmässan

Mässbesökarna bjöds på mat lagad med kärlek, och recept ur min egen bok ”Tony Irvings 10″.

Matrecept från min egna receptbok lagades

Matlagning på bokmässan

Matlagning på bokmässan

Med Frida från Forma

Med Frida från Forma.Kaos!

Postad: 29 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Böcker, Event, Mässa | Etiketter: , , , , | Kommentera

Ibland behövs inga ord. Det här är en sådan gång. Ni ser ju själva hur det ser ut här i mässhallarna på lördagsförmiddagen.

Kaos är ingen överdrift!

 

Riktigt fullt i mässhallarna

Bokmässa – eller kaos?!Bokmingel på mässan

Postad: 29 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Böcker, Event, Mässa, Mingel, Vardag | Etiketter: , , , , | Kommentera

Det kommer mera, men här är i alla fall en bild från ett möte med Ingela Holm från Ica Bokförlag och Bo Masser från Gourmande Cook Book World Awards.

Från Bokmässan i Göteborg – såklart :-)

 

Lite mingel på bokmässan i göteborgBokmässan nästa!

Postad: 28 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Böcker, Event, Mässa, Vardag | Etiketter: , , , , , | Kommentera

På väg till Göteborg för Bokmässan …

 

Jag trodde jag skulle vara dödligt uttråkad och trött eftersom jag inte har haft fem minuters vila ens.  Det är det ena mailet efter det andra. Jag bor i princip i telefonen och däremellan råder ett organiserat kaos kring vår julshow i Nyköping.

 

Vi hade planerat att samarbeta med en lokal nattklubb för efterfesten, men vi gjorde en snabb förändring idag och kommer senare i veckan att tillkännage våra gäst-DJs. Det verkar som att alla är en ”kändis-DJ” dessa dagar. Precis som alla vi

”kändiskokboksförfattare” … ;-)

Jag återkommer med lite rapporter från Bokmässan. Under tiden kan ni väl kolla in det här: http://www.julshownykoping.se/Kalmar bjuds på show

Postad: 21 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Böcker, Event, Kost, Livet, Möte, Recept | Etiketter: , , , | Kommentera

I helgen är det dans- och matshow i Kalmar. Jag har åkt tåg ner och tyvärr glömde jag planera den resan. Vad gäller maten, vill säga. Jag gillar inte att äta tågmaten, men idag fick det bli lite som det blev. Tar igen det sedan, jag lovar!

 

Förutom min dansshow kommer jag att promota min bok ”Tony Irvings 10″ och ser mycket fram emot Kalmarvistelsen (där jag också hoppas kunna klämma in en fikastund med en god vän).

Tony Irvings 10 recept bok

Från Ica Bokförlag, min egen bok

Här är förresten Jenny och Jesper från matshowen.

Jenny och Jesper från matshowenMin egen lördag

Postad: 18 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Böcker, Hälsa, Livet, Träning, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

Tisdag är normalt den dag då jag fokuserar på mig själv. Jag brukar kalla det ”min lördag”. Det är den dagen i veckan då jag kan ta lite extra tid att ägna åt mig själv.

 

Det må låta egoistiskt, men en sak jag lärt mig det senaste året är vikten av att lösgöra tid för att ladda batterierna. Och då menar jag regelbundet, varje vecka. Inte bara vänta på kommande semestrar, då man oftast är för slutkörd för att uppskatta dessa.

 

Den här morgonens promenad gick längs vattnet och genom skogen. Rent fysiskt är det en bra utmaning men det är även tyst och långt från stadens kaos. Senare har jag en PT-lektion bokad på gymmet då Kristian ska hjälpa mig att tona kroppen.

 

Jag har just läst klart en bok som heter ”Träning för män över 40″, av Ove Rytter. Jag har så många frågor kring detta med träning så jag har beslutat mig för att låta en PT hjälpa mig med svaren på dessa. Både teoretiskt och praktiskt.Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier