Tony Irving & Alexander

Äntligen fungerar det!

Postad: 30 maj, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Huset | Etiketter: , , , | Kommentera

Äntligen har datorn kommit på plats och vi har fått en tillfällig internetanslutning så nu tar vi igen allt bloggande vi missat under ett par veckor.

I huset rullar allt på enligt planen. Innan helgen kommer det att vara färdigtapetserat i alla rum på övervåningen och då kommer vi att kunna städa av allt och göra det mer beboeligt. Det skall bli så skönt!

För tillfället är vårt sovrum en kombinerad garderob och sovplats med en madrass på golvet. Trots röran,byggdammet och madrass på golvet kan vi inte låta bli att tycka att det är lite mysigt. Det är som att campa, ha ha!

Nedan kan ni se tapeten som vi sätter upp i vardagsrummet. Ursnygg och lite galen med alla fåglar!

Tapet till vardagsrum

Tapet till vardagsrumSök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier