Tony Irving & Alexander

Underbara skördetider!

Postad: 3 september, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Cinderella, Fritid, Tips | Etiketter: , , , | En kommentar

Äntligen är det dags att plocka äpplen, svamp och annat. Min mamma lämnade en kasse äpplen utanför vår dörr häromdagen så nu blev det till att koka grejer. Tony gjorde en helt fantastisk äppelchutney med lite sting (Piri piri)) som vi nu skall njuta av till kött och kanske även till kyckling(har inte provat det ännu till fågel).

Älskar den här grejen med att få njuta av hemlagade grejer som står redo i förråd och kyl i vackra burkar. Sedan är ju hemlagade grejer fantastiska presenter!

Idag är det dags för Tony att kliva ombord Viking Lines M/S Cinderella igen efter ett uppehåll under sommaren, och jag får bråka med hunden och försöka plugga lite under eftermiddagen.

Ha en fab day!

Alexander & Tony

Äppelchutney a´la Irving

Äppelchutney a´la Irving

Äpplen från släktgården

Äpplen från släktgårdenNu rullar det igång!

Postad: 27 februari, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Cinderella, Dans, Hälsa, Jobb, Kost, Lektioner, Let´s Dance, Livet, Radio, Tillskott | Etiketter: , , , | Kommentera

Den här veckan rullar det igång ordentligt! Sitter just nu i hytten på Cinderella där jag klev ombord onsdag kväll igen. Känner mig så laddad inför den här våren! Schemat som ligger framför mig är verkligen stenhårt, vilket det alltid är på våren. Men det är ju såhär jag gillar att arbeta, i ett högt steamy tempo. Som det ser ut nu fram till någonstans i maj är det så här mina veckor är;

Onsdag kliver jag ombord Cinderella och är där fram till torsdag eftermiddag. Fredag morgon är det radion och “Irving i P4” och direkt vidare till Let´s Dance studion för kvällens program. Lördag morgon brukar gå åt till press och intervjuer och ofta blir det ett gig på kvällen som gör att jag sover borta och åker hem söndag morgon och vinkar till Alexander. Måndag är det dags för inspelning av “Tony bjuder upp” under förmiddagen och kvällen går till lektioner. När jag kommit till tisdag morgon förbereder jag mig för lektioner som ofta pågår till 22-tiden på kvällen. Och sedan börjar det om igen med onsdag och Cinderella.

Jag laddar den här perioden med att sova ordentligt, äta ordentligt och näringsriktigt, samt ta lite extra vitaminer och mineraler så att kroppen är i toppform. Samtidigt som jag är upp i varv och arbetar nästan sju dagar i veckan, är det under den här perioden jag tar hand om mig som bäst vad det gäller sömn och kost för att det är det enda sättet att klara det.

På fredag (imorgon) är det premiär för Let´s Dance så bänka Er framför TV4, och så glömmer ni inte att lyssna på “Irving i P4” på morgonen.  En heldag med Tony, kan det bli bättre? Ha ha!

Let the show begin!

/TonySkepp o hoj!

Postad: 22 februari, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Cinderella, Dans, Fritid, Jobb, Livet, Resa | Etiketter: , , | Kommentera

Idag lördag skall jag göra Tony sällskap ombord Cinderella. Skall bli toppenkul att upplev Cinderella som fått en ansiktslyftning och skall vara jättefin! Har fyra vänner från Norrtälje med mig så jag får lite sällskap när Tony har sina shower. Efter att Tony är klar med sitt jobb skall vi ta en mysig middag ihop i en av de nya restaurangerna ombord och jag ser verkligen fram emot en härlig kväll ombord.

Nu när Tony har varit ombord på båten hela veckan har jag underhållit mig med att spana vidare på hus och har varit på några husvisningar i veckan. Det är spännande, men ganska jobbigt att springa runt och se hus på kvällarna. Det är ju som jag nämnt tidigare så mycket att tänka på i valet av hus. Bara att gå igenom energideklarationen för varje hus tar på krafterna, ha ha ha! Får nog energideklarera mig själv efter att vi hittat ett hus som funkar. Det skall bli skönt när Tony går av båten och kan gå med mig på alla husvisningar och så får min mor som jag släpar runt vila sig.

Det här blir ett kort lördagsinlägg, men efter helgen skall vi lägga upp lite bilder från Cinderella och rapportera från den senaste husvisningen.

Ha en skön helg allihop!

/AlexanderSnart är det dags!

Postad: 15 januari, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Cinderella, Dans, Fritid, Jobb, Resa | Etiketter: , , , | Kommentera

Som Ni redan vet så jobbar jag med show ombord Viking Lines M/S Cinderella. M/S Cinderella är just nu inne på uppfräschning och kommer tillbaka till Stockholm den 25 januari 2014. Det skall bli så spännande att få se fartyget igen med det nybyggda dansgolvet och de nya restaurangerna! Jag har alltid uppskattat och älskat jobbet ombord, så det skall bli extra kul att gå ombord båten igen när den är klar i januari. Mellan den 16-22 februari är det dansbandsvecka ombord så då kommer det att bli full fart!

http://www.vikingline.se/sv/sverige/hitta-resa/kryssningar/nojeskryssningar/dansbandskryssning/

/TonyBoy was I wrong!

Postad: 22 februari, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Cinderella, Hälsa, Tillskott, Vardag | Etiketter: , , , , | Kommentera

After an absolutly crazy week onboard with the dance bands cruise, I arrived home for a really nice 2 days before returning to Cinderella,
Boy was I wrong!
Half an hour after I had unpacked my suitcase my stomach exploded and I started with the stomach flue and spent next 2 days in bed.
Great Just what I needed!
Having drained myself compeltely I then went cack to Cinderella feeling exhausted and performed the show with the dancers. Not the best I’ve ever done but I couldnt find a replacement
Now its Friday and I have 2 Gigs.
The good thing is that I am managing to keep up my energy with the help of Gerimax.
Im working in Örebro tomorrow and then teaching in Stockholm on Sunday so I need all the help I can get.
My next full day off is the 2nd of March. So I need all the help I can get to keep up this tempo…Dance your Ass off ;)

Postad: 11 februari, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Cinderella, Dans | Etiketter: , , , , | Kommentera

Dancing is one of the hottest training systems in Sweden today.
It doesnt matter if its Zumba, Latin American or Disco. Everybody seems to be doing it somewhere.
This week its the Dance Bands week on board the Viking Line Cinderella. From now untill next Sunday over 10,000 passengers ( we change passengers daily) will come on board to dance couples dancing.
4 Floors. 6 bands per day. Dance classes and dance shows. Its amazing!
I just held a dance class for 200 people … What a kick.
Dancing all day its great ! Its Social and its fun!
I know I’m a bit of a dance freak but if your not allready doing it try it.
My recomendation is to try your local dance school or Gymn ( They usually have good dance classes that are simple to start with)
So get with it. Get in shape and dance your ass off….

Människor på dansgolvet på kryssning

Människor på dansgolvet håller om varandra

Band spelar på scenen

Elisas 🙂En mardröm …

Postad: 5 december, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Cinderella, Julshow, Nyköping | Etiketter: , , | 3 kommentarer

Körde från Nyköping till Stockholm idag. Det tog mig 2 timmar! Jag önskar att jag hade kunnat stanna hemma …

Hade ett luncmöte med Let´s Dance-producenter och nu är jag ombord på Cinderella för veckans båtjobb. Tyvärr kunde inte Vera och Stefano vara med oss idag då deras flight från London ställdes in på grund av vädret. Det innebär att Cecilia och jag kommer att köra alla shower och danser själva ikväll :-O

Jag kommer att vara helt slut, med ångest i sängen hela dagen imorgon. Men nej – det går ju inte! Premiär för julshowen!

Vi går iland 15.30 imorgon och showen startar i Nyköping klockan 18. Jag hoppas VERKLIGEN att vädret är bättre under morgondagen för annars missar vi öppningsnumret. Och det kan jag inte missa – för det är JAG!!!Hälsotips från Färjan-Per

Postad: 9 november, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Hälsa, Hälsotipset | Etiketter: , , | En kommentar

Jag träffade den omåttligt populäre kryssningsvärden Per Nyberg, känd från teveserien Färjan, och passade på att fråga honom:

Hur håller du formen här på Cinderella?

IMG_0513

 Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier