Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Tony Irving & Alexander

Irritationsmoment; dålig service

Postad: 16 oktober, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Irritation | Etiketter: | Kommentera

En av de saker här i Sverige som förvånar mig är att de flesta är väldigt krävande när det gäller kvaliteten på maten som serveras på restauranger. Men inte kvaliteten på servicen. 

Jag hatar dålig service! Jag kan stå ut med rätt mycket men serveringspersonal med dålig attityd accepterar jag inte. 

Att restauranger inte ägnar lika mycket energi åt servicen de ger sin kunder som maten de serverar, det övergår mitt förstånd. 

Jag åt nyligen middag på en välkänd Stockholmsrestaurang, där servitören bara kom till vårt bord när vi kallade på honom. Vi satt med tomma glas genom hela första delen av huvudrätten. När vi sedan bad om en avec glömde han att komma tillbaka till oss. 

Maten var fantastisk men servicen var jä***gt dålig! Det är inte en restaurang som jag kommer att gå tillbaka till på ett bra tag. 

Som en kontrast kan jag jämföra med ett restaurangbesök i förra veckan. En inte så välkänd restaurang, med moderata priser. Maten var bra – men servicen var fenomenal, vilket gjorde hela kvällen till en succé. 

Bra mat och dålig service = en hemsk kväll. Okej mat och fantastisk service = en lyckad kväll. En ganska enkel ekvation, så det är hög tid att vissa restauranger börjar värdera god service lika högt som god mat. 

Jag hatar dålig service.Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier