Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 1)
Tony Irving & Alexander

Bilsnack med ex-elever

Postad: 20 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Dans, Event, Möte, Vänner, Vardag | Etiketter: , , , , , | Kommentera

Och här danseleverna jag nämnde, som jag träffade på Cinderella då de kommit för att titta på vår dansshow. Kul med bekanta från förr – som ännu gillar dans!

 

Danseleverna blev ett möte på CinderellaLyckad debut!

Postad: 20 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Dans, Jobb, Livet, Möte, Tankar, Vänner, Vardag | Etiketter: , , , , | Kommentera

Jag är nu på väg hem från min dansföreläsning på GIH och jag är så nöjd med mig själv! Dels för att det gick otroligt bra och dels för att det var första gången jag föreläste på det här sättet, och med en sådan här publik. Det var både elever och fortbildningssugna yrkeslärare på plats, och när de säger att vill ha tillbaka mig – då måste man väl kunna konstatera att kvällen varit lyckad ..?!

 

Har nämnt det förut, att jag sällan blir nervös, men några av de få gånger jag blir det är när jag ska träffa akademiker. Då är jag livrädd! Men med kvällens facit i hand behöver jag kanske inte vara så rädd i fortsättningen.

 

Innan jag lämnade Cinderella hann jag träffa och prata med några gamla danselever på bildäcket. Jättekul, men jag måste erkänna att samtalet grumlades en del av min nervositet inför föreläsningen. Helt i onödan visade det sig. Dock är det inte fel med lite nervositet – det skärper sinnena.Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier