Tony Irving & Alexander

Med viljan att dansa

Postad: 18 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Dans, Jobb, Livet, Vänner | Etiketter: , , | Kommentera

Trodde ni att jag tog lite ledigt efter dagens dansträning så trodde ni fel. Min ”tisdagslördag” fortsatte med undervisning på Liljeholmens Dance Center. Jag lär för stunden inte längre ut så mycket sportdans som jag brukade göra. När jag väl gör det jobbar jag bara med par som verkligen vill.

 

Phillip och Felicia är ett par som jag har jobbat med under en längre tid och de gör verkligen uppoffringar för sin dans. När ett par kan offra så mycket för att dansa känns det fantastiskt att få vara en del av deras team!

 

Jag lovar – det kommer flera bilder här framöver. Jag är snart tillbaka …Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier