Tony Irving & Alexander

Hälsotips från Färjan-Per

Postad: 9 november, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Hälsa, Hälsotipset | Etiketter: , , | En kommentar

Jag träffade den omåttligt populäre kryssningsvärden Per Nyberg, känd från teveserien Färjan, och passade på att fråga honom:

Hur håller du formen här på Cinderella?

IMG_0513

 “Känd från teve”

Postad: 9 oktober, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: TV | Etiketter: , | En kommentar

Jag känner mig hedrad. Under två heltimmesprogram igår kunde den som orkade följa mig i teverutan. Det måste man väl nästan få skryta om ..? 🙂

Båda gångerna var det Kanal 5 som visade upp mig på två helt olika arenor. Den ena välbekant – på färjan Cinderella – och den andra läskigt men stärkande obekant; som stand up-komiker inför publik!

Duellen stod mellan mig och popsnöret Christer Sandelin. Vill ni vet hur det gick – kolla in Kanal5 play … 😉 Mitt Liv är ett Skämt heter programmet.

Färjan:

http://www.kanal5play.se/program/227067#!/play/program/227067/video/13110700

Mitt Liv är ett Skämt:

http://www.kanal5play.se/program/227067#!/play/program/11550607/video/12559761|/program/11550607

 Filmning för Kanal 5 och teveserien Färjan

Postad: 13 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Dans, Jobb, Tankar, TV, Vardag | Etiketter: , , , , , | Kommentera

Idag hade jag den ovanliga utmaningen att kombinera fem stycken live shows ombord på Cinderella med ett kamerateam och två vackra damer, som var i centrum för denna veckas episod.
De fick lära sig vals och bugg och det kändes helt galet att en engelsman skulle lära svenska kvinnor att dansa sin ”nationaldans”. Men ingen klagade, allt gick bra och vi hade jättekul!

 

Jag fascinerades av en av dessa damer, som för ett år sedan bröt ryggen – och nu dansade hon med mig på Cinderella.
Hon sa att det var tack vare sin grundinställning att psyket besegrar situationen, en allmänt positiv attityd och sin syn på livet som räddade henne.
Jag måste lära mig mer om detta.
Någon som vet var jag ska börja ..?

Inspelningen för kanal 5s FärjanSök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier