Tony Irving & Alexander

Äntligen möbler!

Postad: 16 juni, 2014 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Huset, TV, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

Nu i torsdags kom äntligen våra möbler från det förråd vi hyrt under ett par månader. Vi valde att hålla huset helt fritt från möbler under renoveringen för att slippa plasta in dem och damma ned dem. Det känns så otroligt skönt att slippa ligga på en madrass på golvet och äntligen få sova i en vanlig hederlig säng igen!

Idag var det en stor dag då vi hade tekniker här som fick igång våra tv:n, wifi och musikanläggning! Vi tänkte att nu när vi har huset i ordning skall vi ha allt annat i ordning så nu råder totalförbud för fula kablar och sladdar överallt som trasslar in sig i dammsugarmunstycket eller som man fastnar i. Det var verkligen värt att ha en riktig tv tekniker som drog kablar och fixade allt med dvd-spelaren så det fungerar och ser bra ut.

Målaren lade sista penseldraget på lister och tak idag, så nu är de klara, vilket känns otroligt bra då vi slipper ha alla målarburkar och plastdukar på golven.

I dagarna som kommer så hoppas vi att få vår uteplats redo så att vi kan ta ut grillen och få det lite sommarmysigt.

Ha en fantastisk och solig bra början på denna vecka!

Kram!

Tony & Alexander

 Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier