Tony Irving & Alexander

En svettig uppdatering

Postad: 21 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Hälsa, Livet, Tankar, Vardag | Etiketter: , , , , | Kommentera

Nu kommer svaret ni alla har väntat på – fungerar det, eller luktar jag illa ..??

 

Det har nu gått en vecka sedan jag kastade bort min gamla aerosol deodorant och antiperspirant och bytte till en naturlig produkt som luktar rosor. Jag måste vara ärlig och säga att jag var mycket skeptisk. Jag menar rosor är ju inget som brukar göra mig glad. Som om några rosor skulle kunna lösa mitt fuktiga problem, typ.

 

Jag dansar dagligen, undervisar dans, powerwalkar och går till gymet dagligen. Och så är jag hårig som en gorilla. Så om du verkligen måste veta svettas jag så mycket att det verkligen rinner av mig! Läskigt men sant. Plus att jag äter mycket ”doftmat” som vitlök bland annat, vilket gör mig till en tuff försöksperson.

 

Hittills måste jag säga att jag inte har märkt någon skillnad mellan den här deodoranten och den jag brukade använda. Ingen lukt av svettig, medelålders man. Det fungerar!

 

Jag kommer att prova rosorna ännu en vecka och bara få faktum bekräftat innan jag berättar vad det är för produkt jag testar. Bara en vecka för att vara säker på att jag förblir svettfri. Håll ut till dess!;-)Drömmer om att sova

Postad: 19 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Livet, Tankar | Etiketter: , , | En kommentar

Ibland när du vaknar kan du känna dig lika trött som när du gick till sängs. Just den här morgonen känns det så för mig.

 

Av någon anledning har jag haft problem att somna och sedan sova gott hela natten. Den här dåliga trenden har nu hållit i sig flera veckor och jag vet inte om det är på grund av stressen av att ha så mycket att göra med de nya TIDA-skolorna eller om det är något annat.

 

Varje gång jag vaknar känner jag mig uttorkad och rastlös. Finns det någon som har några förslag och tips som kan hjälpa mig till en bättre sömn? Jag vill inte ta sömntabletter. Jag gjorde det för några år sedan och kände mig helt groggy dagen efter. Jag behöver något som hjälper mig att somna – och sedan låter mig sova, om du förstår vad jag menar.Att starta där det slutar

Postad: 15 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Böcker, Event, Mingel, Tankar | Etiketter: , , , , | En kommentar

Festen är över och alla är på väg hem. Städningen har börjat och det ser ut som om festen varit en succé. Mitt nya liv startar där festen slutar.

 

Att vara nervös är något jag är ovan vid. Men när jag träffar alla utställare så förstår jag hur lite jag vet. Nu börjar mitt jobb – att lära mig mer om hälsa och wellness.

 

Om du har något förslag på böcker eller produkter du tycker jag borde känna till, meddela mig gärna här och hjälp mig på min resa in i mitt nya liv!

Kureras fest går mot dagens slut

När festen är över …Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier