Tony Irving & Alexander

Gasproblem borta med vinden!

Postad: 8 oktober, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Hälsa, Hälsotipset, Kost, Skönhet, Tillskott, Tips, TV | Etiketter: , , , , | Kommentera

I ett flertal år har jag haft problem med gas. Skratta inte…

Det spelar ingen roll var jag befunnit mig, vad jag gjort eller vilken tid på dygnet det varit. Oavsett om det varit en middagsbjudning, eller om jag suttit i soffan och tittat på tv. Gasen har kommit som ett brev på posten. Och sedan jag blivit lite(inte mycket!) äldre har det blivit värre med dessa eviga gaser.

Förra året gick jag till läkaren för att reda upp dessa gasproblem och fick en kur medicin för tre månader. Och det hjälpte i just tre månader. Efter det kom gaserna tillbaka, fisandet och raparna…

Tiden gick och sedan dess har jag funnit en naturlig “kur” eller tillskott som räddat mig från fisar och rapar. Kisel.

Inte bara magproblemen försvann, mitt hår blev bättre och mina naglar starkare.Två flugor i en smäll. Eller som vi britter säger; Three birds with one stone!

Produkten jag använder är Silicea från den tyska tillverkaren Hübner, men jag gissar att liknande produkter fungerar på samma sätt.Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier