Tony Irving & Alexander

Perfekta plåstret för stora och små!

Postad: 8 november, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Allmänt, Fritid, Hälsa, Hälsotipset, Hudvård, Okategoriserade, Tester, Vardag | Etiketter: , , , | Kommentera

Ville bara droppa in lite snabbt innan min radioshow börjar och tipsa/berätta om ett superbra plåster jag hittade på Apoteket häromdagen. Det hela började egentligen med att Alexander var lite stressad innan jobbet och råkade tappa ett Duralexglas i golvet när han laddade diskmaskinen. Ni som sett ett Duralexglas gå sönder har sett vilka små bitar det blir. Och hur man än dammsuger så lurar alltid en bit glas kvar i nått hörn eller i ryamattan… Så efter att Alexander dammsugit, dammsugit och dammsugit (han älskar sin dammsugare förresten så han led nog inte) kände han sig trots allt nöjd mitt i stressen till dess att han klev på en glasbit. Alexander är en redig man som gärna plåstrar om andra och klarar det galant, men med sitt eget blod och småsår är det värre. Nåväl vi plåstrade om så gott det gick med hushållspapper och silvertejp. På väg in till stan gick jag förbi Apoteket då jag tänkte att hushållspapper och silvertejp inte duger i ett hushåll om något händer och hittade detta paket med plåster. Det heter “Sorbact” och kommer i en förpackning om 5 stycken. Det som jag vill berätta om detta lilla plåster är att det sitter fast hela dagen, man kan bada/duscha med det och att det binder bakterier. Alexander hade ett långt arbetspass om 15 timmar dagen efter att han fått ett och provat och när han kom hem satt det kvar(trots att han gått och stått i 15 timmar på jobbet), såg fräscht ut och kändes avlastande mot såret. Tänkte att funkar det det under ett arbetspass på 15 timmar så måste det vara en toppenprodukt för barnfamiljen när man kanske har små aktiva barn som lätt får skrubbsår och andra småsår.Plåstret sitter där det skall, man behöver inte byta det fem gånger om dagen och det är prisvärt. Tror jag betalade runt 30:- för fem plåster.

IMG_1409Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier