Tony Irving & Alexander

Help!!!

Postad: 10 juli, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Hälsa, Kemikalier och hormonstörare, Skönhet | Etiketter: , , , , | 6 kommentarer

Has anybody got and alternative to Hairspray? I cant find one anywhere 🙁
Every time I perform my hair needs to stay in place and I am sick and tired of using an aerosol!
Help …Fresh, fixed and ready

Postad: 12 april, 2013 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Let´s Dance, Skönhet, Vardag | Etiketter: , , | Kommentera

Tony Irving på hårsalongen

Styling time with Jacob at Klippoteket Lidingö.
Fresh, fixed and ready for tonights show.Mitt hår och jag

Postad: 21 september, 2012 Av: Tony Irving & Alexander Kategori: Hälsa, Livet | Etiketter: , , | Kommentera

Jag är en av dem vars styrka sitter i håret. Du vet vad jag menar. Lite som Samson ;-)  Håret är min stolthet och glädje. Alltid perfekt stylat. Alltid på plats. Peta på det och jag dödar dig.

För flera år sedan jag insåg att jag höll på att förlora mitt hår och som alla åldrande män fick jag panik. Jag försökte med alla möjliga produkter från frisörsalongerna och på apoteken. Salvor, krämer, schampon – you name it. Allt smetades in på mitt huvud. Ingenting fungerade och ingenting bromsade processen.

I den vevan läste jag lovord om en ”mirakeltablett”. Ät den här och ditt håravfall upphör. Ät den här och din hårväxt kommer tillbaka. Så gissa om jag gick raka vägen till doktorn och bad om den här mirakeltabletten!

Min mirakelkur startade.
Efter en månad kunde jag inte se någon skillnad på mitt hår. Men jag märkte en skillnad i andra delar av kroppen …

Inte gällande håret – utan potensen! Ja, du hörde rätt. Jag hade plötsligt fått erektionsproblem. Vid den här tiden var jag trött, stressad och som jag nämnde; åldrande. Så jag trodde på allvar ”Herregud, är jag i den åldern nu?!”. Ge mig en tablett för det också på en gång.

Som tur var läste jag en artikel om hårtabletten som jag tog och gick tillbaka till läkaren – bara för att få veta att den manliga potensen i vissa fall kan påverkas av dessa tabletter.

So guess what. Jag kastade bort tabletterna och nöjde mig med erektion istället för bibehållen hårväxt.

Flera år senare bestämde jag mig för att göra en hårtransplantation, som jag kommer att berätta mer om en annan gång …

Nu har jag ett huvud fullt av hår som jag vill behålla – och jag vill ha ett friskt, hälsosamt hår. Den här veckan började jag därför äta ett naturligt kosttillskott som sägs förbättra kvaliteten på hår och naglar.

Som jag sa är mitt hår min styrka, så låt oss se vad som händer framöver …Sök i bloggen

Följ Tony och Alex på Instagram

Följ oss på Instagram

I appen – bara sök efter: tonyochalex

Om bloggen


Namn: Tony Irving och Alexander Skiöldsparr.
Ålder: Tony är 48 år och Alexander är 43 år.
Bor: Vi har båda bott på olika platser runt hela världen och har nu landat i ett gemensamt boende i Alexanders hemtrakter i Norrtälje.
Sysselsättning: Tony arbetar som artist/entertainer, dansare/ koreograf. Han är också utbildad kock och har studerat fritidsledarskap och psykologi. Han är ständigt aktuell i media, Let´s Dance och ett radioprogram i P4. Alexander arbetar i hotellbranschen som nattchef på Hotel Stureplan, tidigare på Grand hotel. Han har även hunnit med en Butler-utbildning i London och att utbilda sig till säkerhetsvakt i Boden.
Om bloggen: Vi förlovade oss den 5 juli 2013 i Stockholm. Tillsammans bloggar vi om våra liv och de upplevelser vi får erfara när vi försöker komma in i det gifta Svensson-livet.
För mer info: www.tonyirving.se.

Kategorier